Počet záznamů: 1
The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day
- 1.
SYSNO 0028458 Název The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day Překlad názvu Šíření kultury stravování v Evropě od konce 18. století do dnešní doby Tvůrce(i) Oddy, D. J. (ed. GB)
Petráňová, Lydia (UEF-S ed.) RIDVyd. údaje Prague: ACADEMIA; Prague: Institute of Ethnology of the Academy of Sciences of the Czech Republic, 2005 ISBN 80-200-1325-3 Konference Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century. Symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) /8./, Prague, 30.09.2003-05.10.2003 Druh dok. Konferenční sborník (zahraniční konf.) CEZ AV0Z9058907 - UEF-S Jazyk dok. eng Země vyd. CZ Klíč.slova Food culture * Cookery * Food education Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0118397
Počet záznamů: 1