Počet záznamů: 1  

The Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day

  1. 1.
    SYSNO0028458
    NázevThe Diffusion of Food Culture in Europe from the late eighteenth century to the present day
    Překlad názvuŠíření kultury stravování v Evropě od konce 18. století do dnešní doby
    Tvůrce(i) Oddy, D. J. (ed. GB)
    Petráňová, Lydia (UEF-S ed.) RID
    Vyd. údajePrague: ACADEMIA; Prague: Institute of Ethnology of the Academy of Sciences of the Czech Republic, 2005
    ISBN80-200-1325-3
    Konference Diffusion of Food Culture: Cookery and Food Education in Europe since the eighteenth century. Symposium of the International Commission for Research into European Food History (ICREFH) /8./, Prague, 30.09.2003-05.10.2003
    Druh dok.Konferenční sborník (zahraniční konf.)
    CEZAV0Z9058907 - UEF-S
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova Food culture * Cookery * Food education
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0118397
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.