Počet záznamů: 1  

Acoustic properties and low strain rate behavior of different types of chocolate

  1. 1.
    SYSNO0570583
    NázevAcoustic properties and low strain rate behavior of different types of chocolate
    Tvůrce(i) Nedomová, Š. (CZ)
    Trnka, Jan (UT-L) RID
    Kouřilová, V. (CZ)
    Dufková, R. (CZ)
    Votava, J. (CZ)
    Hřivna, L. (CZ)
    Kumbár, V. (CZ)
    Buchar, J. (CZ)
    Korespondující/seniorKumbár, V. - Korespondující autor
    Zdroj.dok. International Journal of Food Properties. Roč. 26, č. 1 (2023), s. 842-854
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant EF15_003/0000493 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaUT-L - RVO:61388998
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.US
    Klíč.slova chocolate * elastic wave * compression * strain hardening * young modulus * strain rate sensitivity
    Spolupracující instituce Mendelova univerzita Brno (Česká republika)
    URLhttps://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/10942912.2023.2189087
    Trvalý linkhttps://hdl.handle.net/11104/0344079
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.