Počet záznamů: 1
Acoustic properties and low strain rate behavior of different types of chocolate
- 1.
SYSNO 0570583 Název Acoustic properties and low strain rate behavior of different types of chocolate Tvůrce(i) Nedomová, Š. (CZ)
Trnka, Jan (UT-L) RID
Kouřilová, V. (CZ)
Dufková, R. (CZ)
Votava, J. (CZ)
Hřivna, L. (CZ)
Kumbár, V. (CZ)
Buchar, J. (CZ)Korespondující/senior Kumbár, V. - Korespondující autor Zdroj.dok. International Journal of Food Properties. Roč. 26, č. 1 (2023), s. 842-854 Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant EF15_003/0000493 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika Institucionální podpora UT-L - RVO:61388998 Jazyk dok. eng Země vyd. US Klíč.slova chocolate * elastic wave * compression * strain hardening * young modulus * strain rate sensitivity Spolupracující instituce Mendelova univerzita Brno (Česká republika) URL https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/10942912.2023.2189087 Trvalý link https://hdl.handle.net/11104/0344079
Počet záznamů: 1