Počet záznamů: 1  

Acoustic properties and low strain rate behavior of different types of chocolate

  1. SYS0570583
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240402213723.6
    014
      
    $a 85147325440 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000949038400001 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1080/10942912.2023.2189087 $2 DOI
    100
      
    $a 20230323d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Acoustic properties and low strain rate behavior of different types of chocolate
    215
      
    $a 13 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0257885 $1 011 $a 1094-2912 $e 1532-2386 $1 200 1 $a International Journal of Food Properties $v Roč. 26, č. 1 (2023), s. 842-854
    610
      
    $a chocolate
    610
      
    $a elastic wave
    610
      
    $a compression
    610
      
    $a strain hardening
    610
      
    $a young modulus
    610
      
    $a strain rate sensitivity
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0230064 $a Nedomová $b Š. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101970 $a Trnka $b Jan $p UT-L $i D 4 - Rázy a vlny v tělesech $j D 4 - Impact and Waves in Solids $w D4 – Impacts and Waves in Solids and Centre CeNDYNMAT $y CZ $4 070 $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0444999 $a Kouřilová $b V. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0445000 $a Dufková $b R. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0321220 $a Votava $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0220428 $a Hřivna $b L. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0322933 $a Kumbár $b V. $y CZ $4 070 $z K
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0017081 $a Buchar $b J. $y CZ
    856
      
    $q textový soubor $s 4,2MB $u https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/10942912.2023.2189087 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.