Počet záznamů: 1
Acoustic properties and low strain rate behavior of different types of chocolate
SYS 0570583 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20240402213723.6 014 $a 85147325440 $2 SCOPUS 014 $a 000949038400001 $2 WOS 017 $a 10.1080/10942912.2023.2189087 $2 DOI 100 $a 20230323d m y slo 03 ba 101 $a eng $d eng 102 $a US 200 1-
$a Acoustic properties and low strain rate behavior of different types of chocolate 215 $a 13 s. $c P 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0257885 $1 011 $a 1094-2912 $e 1532-2386 $1 200 1 $a International Journal of Food Properties $v Roč. 26, č. 1 (2023), s. 842-854 610 $a chocolate 610 $a elastic wave 610 $a compression 610 $a strain hardening 610 $a young modulus 610 $a strain rate sensitivity 700 -1
$3 cav_un_auth*0230064 $a Nedomová $b Š. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0101970 $a Trnka $b Jan $p UT-L $i D 4 - Rázy a vlny v tělesech $j D 4 - Impact and Waves in Solids $w D4 – Impacts and Waves in Solids and Centre CeNDYNMAT $y CZ $4 070 $T Ústav termomechaniky AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0444999 $a Kouřilová $b V. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0445000 $a Dufková $b R. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0321220 $a Votava $b J. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0220428 $a Hřivna $b L. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0322933 $a Kumbár $b V. $y CZ $4 070 $z K 701 -1
$3 cav_un_auth*0017081 $a Buchar $b J. $y CZ 856 $q textový soubor $s 4,2MB $u https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/10942912.2023.2189087 $9 RIV
Počet záznamů: 1