Počet záznamů: 1  

Kr I spectra in the 5-14 µm range

  1. 1.
    SYSNO ASEP0539331
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevKr I spectra in the 5-14 µm range
    Tvůrce(i) Civiš, S. (CZ)
    Kubelík, Petr (FZU-D) RID, ORCID
    Pastorek, A. (CZ)
    Zanozina, Ekaterina (FZU-D) ORCID
    Ferus, M. (CZ)
    Chernov, V. E. (RU)
    Naskidashvili, A. V. (RU)
    Zetkina, O. V. (RU)
    Celkový počet autorů8
    Číslo článku106985
    Zdroj.dok.Journal of Quantitative Spectroscopy and Radiative Transfer. - : Elsevier - ISSN 0022-4073
    Roč. 249, July (2020), s. 1-13
    Poč.str.13 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.GB - Velká Británie
    Klíč. slovatime-resolved Fourier spectroscopy ; infrared spectra ; Rydberg levels ; krypton
    Vědní obor RIVBG - Jaderná, atomová a mol. fyzika, urychlovače
    Obor OECDNuclear physics
    Způsob publikováníOmezený přístup
    Institucionální podporaFZU-D - RVO:68378271
    UT WOS000542287900007
    EID SCOPUS85083490660
    DOI10.1016/j.jqsrt.2020.106985
    AnotaceUsing the high-resolution time-resolved Fourier transform infrared spectroscopy of a plasma created in a positive column discharge cell, we record Kr I spectrum in the 700–7600 cm−1 range. We report 88 new Kr I lines in the 700–2800 cm−1 range previously not accessed by laboratory observations. This allows us to extract the excitation energies of the 6h, and 7h, 7i levels of Kr I, which have not been measured before. We include these newly measured lines into the level optimisation together with the results of other high-resolution measurements to obtain an updated system of Kr I levels which is internally consistent to within 0.0019 cm−1.
    PracovištěFyzikální ústav
    KontaktKristina Potocká, potocka@fzu.cz, Tel.: 220 318 579
    Rok sběru2021
    Elektronická adresahttps://doi.org/10.1016/j.jqsrt.2020.106985
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.