Počet záznamů: 1  

Contribution to the study of rutin stability in the achenes of Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum)

  1. 1.
    SYSNO0488941
    NázevContribution to the study of rutin stability in the achenes of Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum)
    Tvůrce(i) Kalinová Pexová, J. (CZ)
    Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
    Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAI
    Zdroj.dok. Food Chemistry. Roč. 258, aug (2018), s. 314-320. - : Elsevier
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant LO1415 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaUEK-B - RVO:86652079
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova hexane * lyophilisation * methanol * quercetin * rutin-degradating enzyme * temperature
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0283452
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.