Počet záznamů: 1
Contribution to the study of rutin stability in the achenes of Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum)
- 1.
SYSNO 0488941 Název Contribution to the study of rutin stability in the achenes of Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum) Tvůrce(i) Kalinová Pexová, J. (CZ)
Vrchotová, Naděžda (UEK-B) RID, SAI, ORCID
Tříska, Jan (UEK-B) RID, ORCID, SAIZdroj.dok. Food Chemistry. Roč. 258, aug (2018), s. 314-320. - : Elsevier Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant LO1415 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika Institucionální podpora UEK-B - RVO:86652079 Jazyk dok. eng Země vyd. NL Klíč.slova hexane * lyophilisation * methanol * quercetin * rutin-degradating enzyme * temperature Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0283452
Počet záznamů: 1