Počet záznamů: 1  

Gum karaya (Sterculia urens) stabilized zero-valent iron nanoparticles: characterization and applications for the removal of chromium and volatile organic pollutants from water

  1. SYS0476359
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103214301.7
    014
      
    $a 85014375746 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000396012500041 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1039/c7ra00464h $2 DOI
    100
      
    $a 20170721d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Gum karaya (Sterculia urens) stabilized zero-valent iron nanoparticles: characterization and applications for the removal of chromium and volatile organic pollutants from water
    215
      
    $a 13 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0376535 $1 011 $e 2046-2069 $1 200 1 $a RSC Advances $v Roč. 7, č. 23 (2017), s. 13997-14009 $1 205 $a ONLINE $1 210 $c Royal Society of Chemistry
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a nanoscale zerovalent iron
    610
      
    $a ray photoelectron-spectroscopy
    610
      
    $a groundwater remediation
    610
      
    $a hexavalent chromium
    610
      
    $a xanthan gum
    610
      
    $a guar gum
    610
      
    $a waste-water
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0347344 $4 070 $a Vinod $b V.T.P. $y CZ $z K
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0347341 $4 070 $a Waclawek $b S. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0347869 $4 070 $a Senan $b Ch. $y GB
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0283189 $i Centrum instrumentálních technik $j Centre of Instrumental Techniques $k CIT $l CIT $4 070 $a Kupčík $b Jaroslav $p UACH-T $y CZ $T Ústav anorganické chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0237863 $4 070 $a Pešková $b K. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0045941 $4 070 $a Černík $b M. $y CZ $z K
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0347870 $4 070 $a Somashekarappa $b H. M. $y IN
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.