Počet záznamů: 1
Hydrolysis of wheat B-starch and characterisation of acetylated maltodextrin
- 1.
SYSNO 0393110 Název Hydrolysis of wheat B-starch and characterisation of acetylated maltodextrin Tvůrce(i) Smrčková, P. (CZ)
Horský, Jiří (UMCH-V) [STRUCTURE] RID, ORCID
Šárka, E. (CZ)
Koláček, J. (CZ)
Netopilík, Miloš (UMCH-V) [STRUCTURE] RID
Walterová, Zuzana (UMCH-V) [STRUCTURE]
Kruliš, Zdeněk (UMCH-V) [MATER] RID, ORCID
Synytsya, A. (CZ)
Hrušková, K. (CZ)Zdroj.dok. Carbohydrate Polymers. Roč. 98, č. 1 (2013), s. 43-49. - : Elsevier Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant GA525/09/0607 GA ČR - Grantová agentura ČR CEZ AV0Z40500505 - UMCH-V (2005-2011) Jazyk dok. eng Země vyd. GB Klíč.slova wheat B-starch * α-amylase * acetylated maltodextrin Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0225994
Počet záznamů: 1