Počet záznamů: 1  

Hydrolysis of wheat B-starch and characterisation of acetylated maltodextrin

  1. 1.
    SYSNO0393110
    NázevHydrolysis of wheat B-starch and characterisation of acetylated maltodextrin
    Tvůrce(i) Smrčková, P. (CZ)
    Horský, Jiří (UMCH-V) [STRUCTURE] RID, ORCID
    Šárka, E. (CZ)
    Koláček, J. (CZ)
    Netopilík, Miloš (UMCH-V) [STRUCTURE] RID
    Walterová, Zuzana (UMCH-V) [STRUCTURE]
    Kruliš, Zdeněk (UMCH-V) [MATER] RID, ORCID
    Synytsya, A. (CZ)
    Hrušková, K. (CZ)
    Zdroj.dok. Carbohydrate Polymers. Roč. 98, č. 1 (2013), s. 43-49. - : Elsevier
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GA525/09/0607 GA ČR - Grantová agentura ČR
    CEZAV0Z40500505 - UMCH-V (2005-2011)
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.GB
    Klíč.slova wheat B-starch * α-amylase * acetylated maltodextrin
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0225994
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.