Počet záznamů: 1  

Rheological properties of homogeneous and heterogeneous poly(2-hydroxyethyl methacrylate) hydrogels

  1. SYS0374874
    LBL
      
    02067^^^^^2200325^^^450
    005
      
    20240103200646.7
    014
      
    $a 000298840000025 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1002/pi.3194 $2 DOI
    100
      
    $a 20120222d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Rheological properties of homogeneous and heterogeneous poly(2-hydroxyethyl methacrylate) hydrogels
    215
      
    $a 9 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0257487 $1 011 $a 0959-8103 $e 1097-0126 $1 200 1 $a Polymer International $v Roč. 61, č. 2 (2012), s. 328-336 $1 210 $c Wiley
    610
    0-
    $a hydrogel
    610
    0-
    $a 2-hydroxyethyl methacrylate
    610
    0-
    $a phase separation
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0253756 $a Karpushkin $b Evgeny $i Biomakromolekulární a bioanalogické systémy $j Biomacromolecular and Bioanalogous Systems $k BIOMOL $l BIOMOL $p UMCH-V $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0014621 $a Dušková-Smrčková $b Miroslava $i Biomakromolekulární a bioanalogické systémy $j Biomacromolecular and Bioanalogous Systems $k BIOMOL $l BIOMOL $p UMCH-V $w Biomacromolecular and bioanalogous systems: Tissue engineering $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0279958 $a Remmler $b T. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103089 $a Lapčíková $b Monika $i Polymerní materiály a technologie $j Polymer Materials and Technologies $k MATER $l MATER $p UMCH-V $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103015 $a Dušek $b Karel $i Biomakromolekulární a bioanalogické systémy $j Biomacromolecular and Bioanalogous Systems $k BIOMOL $l BIOMOL $p UMCH-V $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.