Počet záznamů: 1  

Cholesterol sulfate fluidizes the sterol fraction of the stratum corneum lipid phase and increases its permeability

  1. SYS0556665
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20231122150512.4
    014
      
    $a 85127520156 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 35143845 $2 PUBMED
    014
      
    $a 000805981100002 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.jlr.2022.100177 $2 DOI
    100
      
    $a 20220420d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Cholesterol sulfate fluidizes the sterol fraction of the stratum corneum lipid phase and increases its permeability
    215
      
    $a 15 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0257000 $1 011 $a 0022-2275 $e 1539-7262 $1 200 1 $a Journal of Lipid Research $v Roč. 63, č. 3 (2022) $1 210 $c Elsevier
    610
      
    $a ceramides
    610
      
    $a cholesterol
    610
      
    $a lipid packing
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0428736 $a Fandrei $b F. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0428737 $a Engberg $b O. $y DE $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0428738 $a Opálka $b L. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0428739 $a Jančálková $b P. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0428740 $a Pullmannová $b P. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103174 $a Steinhart $b Miloš $p UMCH-V $i Struktura a dynamika makromolekul $j Structure and Dynamics of Macromolecules $k STRUCTURE $l STRUCTURE $w Structure and dynamics of macromolecules $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0428741 $a Kováčik $b A. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0243952 $a Vávrová $b K. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0428742 $a Huster $b D. $y DE $4 070 $z K
    856
      
    $u https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0022227522000104?via%3Dihub $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.