Počet záznamů: 1
Biopotraviny 2011
- 1.
SYSNO ASEP 0485259 Druh ASEP E - Elektronický dokument Zařazení RIV A - Prezentace v oblasti VaV (AV tvorba, elektronické dokumenty tj. dokumenty vydané pouze ve formě čitelné prostřednictvím počítače (např. dokumenty vydané pouze na CD),dokumenty dostupné pouze prostřednictvím Internetu, WEB prezentace) Název Biopotraviny 2011 Překlad názvu Organic food 2011 Tvůrce(i) Krejčí, Jindřich (SOU-Z) RID, SAI
Leontiyeva, Yana (SOU-Z) RID, ORCID, SAI
Vávra, Martin (SOU-Z) RID, ORCID, SAI
Čížek, Tomáš (SOU-Z) RID, ORCID
Chylíková, Johana (SOU-Z) RID, ORCID, SAI
Dlouhá, Marie (SOU-Z) RID, ORCID, SAI
Šalamounová, Petra (SOU-Z) RID, ORCID, SAI
Kudrnáčová, Michaela (SOU-Z) ORCID, SAI, RIDCelkový počet autorů 8 Vyd. údaje Praha: Sociologický ústav AV ČR, v. v. i., 2017 Forma vydání Online - E Jazyk dok. cze - čeština Země vyd. CZ - Česká republika Vydání 1 Klíč. slova Organic food ; ethical consumtion ; Diet Vědní obor RIV AO - Sociologie, demografie Obor OECD Sociology CEP LM2015060 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Institucionální podpora SOU-Z - RVO:68378025 DOI 10.14473/CSDA00227 Anotace Výzkum si kladl za cíl prozkoumat, jakým způsobem je uskutečňována uvědomělá spotřeba potravin (s ohledem na motivy spotřebitelů), zjistit, které okolnosti ji ovlivňují a odpovědět, jaké jsou aktuální společenské důsledky tohoto jevu pro naplnění udržitelné produkce potravin. Překlad anotace Research aimed to inquire the manner in which a conscious consumption of food is realized (motives of the consumer taken into consideration), which factors influence conscious consumption and ascertain current social implications of this phenomenon for fulfilment of sustainable food production.
Pracoviště Sociologický ústav Kontakt Eva Nechvátalová, eva.nechvatalova@soc.cas.cz, Tel.: 222 220 924 / linka 351 Rok sběru 2019 Elektronická adresa http://nesstar.soc.cas.cz/webview/
Počet záznamů: 1