Počet záznamů: 1  

Epileptic Focus and Alteration of Metabolism

  1. 1.
    SYSNO ASEP0432148
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevEpileptic Focus and Alteration of Metabolism
    Tvůrce(i) Otáhal, Jakub (FGU-C) RID, ORCID, SAI
    Folbergrová, Jaroslava (FGU-C) RID
    Kovacs, R. (DE)
    Kunz, W.S. (DE)
    Maggio, N. (IL)
    Zdroj.dok.International Review of Neurobiology - ISSN 0074-7742
    Roč. 114, č. 2014 (2014), s. 209-243
    Poč.str.35 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.US - Spojené státy americké
    Klíč. slovaepilepsy ; epileptogenesis ; cerebral blood flow ; blood brain barrier ; reactive oxygen species ; energy metabolism ; mitochondria ; oxidative posttranslational modifications ; mtDNA mutations ; pharmacoresistance
    Vědní obor RIVFH - Neurologie, neurochirurgie, neurovědy
    CEPGAP303/10/0999 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GA309/05/2015 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GA309/08/0292 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GAP302/10/0971 GA ČR - Grantová agentura ČR
    LL1204 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    NT14489 GA MZd - Ministerstvo zdravotnictví
    GA14-02634S GA ČR - Grantová agentura ČR
    Institucionální podporaFGU-C - RVO:67985823
    CEZAV0Z50110509 - FGU-C (2005-2011)
    UT WOS000340439500009
    EID SCOPUS84904871251
    DOI10.1016/B978-0-12-418693-4.00009-1
    AnotaceSome of the important issues concerning vascular and metabolic changes in pathophysiology of epilepsy are addressed. Efficient regulatory mechanisms operating in concert at several levels are discussed. It has been proposed that the substances with antioxidant properties combined with conventional therapies might provide a beneficial effect in the treatment of epilepsy
    PracovištěFyziologický ústav
    KontaktLucie Trajhanová, lucie.trajhanova@fgu.cas.cz, Tel.: 241 062 400
    Rok sběru2015
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.