Počet záznamů: 1  

Bezpečnost potravin ve vnímání obyvatel České republiky

  1. 1.
    SYSNO ASEP0427266
    Druh ASEPV - Výzkumná zpráva
    Zařazení RIVV – výzkumná zpráva
    NázevBezpečnost potravin ve vnímání obyvatel České republiky
    Překlad názvuFood safety in perception of citizens of The Czech Republic
    Tvůrce(i) Tabery, Paulína (SOU-Z) RID, ORCID, SAI
    Štohanzlová, Iva (SOU-Z)
    Vinopal, Jiří (SOU-Z) RID, ORCID, SAI
    Vyd. údajePraha: Ministerstvo zemědělství ČR, 2012
    Poč.str.276 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovafood safety ; food quality ; public opinion research
    Vědní obor RIVAO - Sociologie, demografie
    Další zdrojjiné veřejné zdroje
    AnotaceV prosinci 2011 provedlo Centrum pro výzkum veřejného mínění SOÚ AV ČR, v.v.i., kvantitativní šetření v populaci České republiky starší 15 let. Záměrem provedeného výzkumu bylo zmapovat problematiku kvality a bezpečnosti potravin. V obecné rovině bylo zjišťováno, co si lidé pod pojmy kvalita potravin a bezpečnost potravin představují a jaké jsou jejich názory na kvalitu a bezpečnost potravin prodávaných na českém trhu.
    Překlad anotaceThe Public Opinion Research Centre conducted complete quantitative survey in population of The Czech Republic. The aim of the research was to explore issues of food quality and safety. In general, it was explored what people mean by food quality and food safety represent and what they think about quality and safety of food sold in The Czech republic.
    PracovištěSociologický ústav
    KontaktEva Nechvátalová, eva.nechvatalova@soc.cas.cz, Tel.: 222 220 924 / linka 351
    Rok sběru2014
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.