Počet záznamů: 1
Bezpečnost potravin ve vnímání obyvatel České republiky
- 1.
SYSNO ASEP 0427266 Druh ASEP V - Výzkumná zpráva Zařazení RIV V – výzkumná zpráva Název Bezpečnost potravin ve vnímání obyvatel České republiky Překlad názvu Food safety in perception of citizens of The Czech Republic Tvůrce(i) Tabery, Paulína (SOU-Z) RID, ORCID, SAI
Štohanzlová, Iva (SOU-Z)
Vinopal, Jiří (SOU-Z) RID, ORCID, SAIVyd. údaje Praha: Ministerstvo zemědělství ČR, 2012 Poč.str. 276 s. Forma vydání Tištěná - P Jazyk dok. cze - čeština Země vyd. CZ - Česká republika Klíč. slova food safety ; food quality ; public opinion research Vědní obor RIV AO - Sociologie, demografie Další zdroj jiné veřejné zdroje Anotace V prosinci 2011 provedlo Centrum pro výzkum veřejného mínění SOÚ AV ČR, v.v.i., kvantitativní šetření v populaci České republiky starší 15 let. Záměrem provedeného výzkumu bylo zmapovat problematiku kvality a bezpečnosti potravin. V obecné rovině bylo zjišťováno, co si lidé pod pojmy kvalita potravin a bezpečnost potravin představují a jaké jsou jejich názory na kvalitu a bezpečnost potravin prodávaných na českém trhu. Překlad anotace The Public Opinion Research Centre conducted complete quantitative survey in population of The Czech Republic. The aim of the research was to explore issues of food quality and safety. In general, it was explored what people mean by food quality and food safety represent and what they think about quality and safety of food sold in The Czech republic. Pracoviště Sociologický ústav Kontakt Eva Nechvátalová, eva.nechvatalova@soc.cas.cz, Tel.: 222 220 924 / linka 351 Rok sběru 2014
Počet záznamů: 1