Počet záznamů: 1
Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků
- 1.0332456 - ÚH 2010 RIV SK cze C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Štern, Petr - Panovská, Z. - Pokorný, J.
Metodika psychoreologického zkoumání jedlých tuků.
[Methodology of the psychorheological investigation of food fats.]
Zborník prednášok z XLVII. medzinárodnej konferencie z technológie a analytiky tukov. Bratislava: Palma Group, 2009, s. 163-166. ISBN 987-80-227-3097-6.
[Medzinárodná konferencia z technológie a analytiky tukov /47./. Tatranská Lomnica (SK), 20.05.2009-22.05.2009]
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
Klíčová slova: emulsified fats * rheology * sensory analysis * texture
Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0177710
Počet záznamů: 1