Počet záznamů: 1  

Gastronomie pro pět smyslů

  1. 1.
    0331598 - ÚMCH 2010 CZ cze A - Abstrakt
    Raab, Miroslav - Krejčí, A.
    Gastronomie pro pět smyslů.
    Gastro 2009. Kroměříž: Ústav biochemie a analýzy potravin, 2009. s. 1-3. ISBN 978-80-7318-653-1.
    [Gastro 2009 Kroměříž. 15.10.2009-16.10.2009, Kroměříž]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40500505
    Klíčová slova: molecular gastronomy
    Kód oboru RIV: CD - Makromolekulární chemie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0177073

     
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.