Počet záznamů: 1  

In vitro bioaccessibility of selenoamino acids from selenium (Se)-enriched Chlorella vulgaris biomass in comparison to selenized yeast, a Se-enriched food supplement, and Se-rich foods

  1. 1.
    SYSNO0505380
    NázevIn vitro bioaccessibility of selenoamino acids from selenium (Se)-enriched Chlorella vulgaris biomass in comparison to selenized yeast, a Se-enriched food supplement, and Se-rich foods
    Tvůrce(i) Vu, Dai Long (MBU-M) ORCID
    Saurav, Kumar (MBU-M) ORCID
    Mylenko, Mykola (MBU-M) ORCID
    Ranglová, Karolína (MBU-M) ORCID
    Kuta, Jan (MBU-M) ORCID
    Ewe, Daniela (MBU-M) ORCID
    Masojídek, Jiří (MBU-M) RID, ORCID
    Hrouzek, Pavel (MBU-M) ORCID
    Zdroj.dok. Food Chemistry. Roč. 279, MAY 1 (2019), s. 12-19. - : Elsevier
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant LO1416 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    ED2.1.00/19.0392 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    LM2015055 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaMBU-M - RVO:61388971
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.GB
    Klíč.slova Bioaccessibility * Selenoamino acids * Selenium enriched Chlorella vulgaris
    Spolupracující instituce Masarykova univerzita Brno (Česká republika)
    URLhttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814618320910?via%3Dihub
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0296826
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    132_In vitro bioaccessibility of selenoamino acids.pdf3879.9 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.