Počet záznamů: 1
In vitro bioaccessibility of selenoamino acids from selenium (Se)-enriched Chlorella vulgaris biomass in comparison to selenized yeast, a Se-enriched food supplement, and Se-rich foods
- 1.
SYSNO 0505380 Název In vitro bioaccessibility of selenoamino acids from selenium (Se)-enriched Chlorella vulgaris biomass in comparison to selenized yeast, a Se-enriched food supplement, and Se-rich foods Tvůrce(i) Vu, Dai Long (MBU-M) ORCID
Saurav, Kumar (MBU-M) ORCID
Mylenko, Mykola (MBU-M) ORCID
Ranglová, Karolína (MBU-M) ORCID
Kuta, Jan (MBU-M) ORCID
Ewe, Daniela (MBU-M) ORCID
Masojídek, Jiří (MBU-M) RID, ORCID
Hrouzek, Pavel (MBU-M) ORCIDZdroj.dok. Food Chemistry. Roč. 279, MAY 1 (2019), s. 12-19. - : Elsevier Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant LO1416 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika ED2.1.00/19.0392 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika LM2015055 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika Institucionální podpora MBU-M - RVO:61388971 Jazyk dok. eng Země vyd. GB Klíč.slova Bioaccessibility * Selenoamino acids * Selenium enriched Chlorella vulgaris Spolupracující instituce Masarykova univerzita Brno (Česká republika) URL https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814618320910?via%3Dihub Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0296826 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 132_In vitro bioaccessibility of selenoamino acids.pdf 3 879.9 KB Vydavatelský postprint vyžádat
Počet záznamů: 1