Počet záznamů: 1  

Quantification of volatile compounds released by roasted coffee by selected ion flow tube mass spectrometry

  1. SYS0497671
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103221045.7
    014
      
    $a 85045504646 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000430129700008 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1002/rcm.8095 $2 DOI
    100
      
    $a 20181206d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Quantification of volatile compounds released by roasted coffee by selected ion flow tube mass spectrometry
    215
      
    $a 12 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0257542 $1 011 $a 0951-4198 $e 1097-0231 $1 200 1 $a Rapid Communications in Mass Spectrometry $v Roč. 32, č. 9 (2018), s. 739-750 $1 210 $c Wiley
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a ptr-tof-ms
    610
      
    $a containing heterocyclic-compounds
    610
      
    $a principal component analysis
    610
      
    $a solid-phase microextraction
    610
      
    $a trace gas-analysis
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0108269 $i Odd. chemie iontů v plynné fázi $j Dept. of Ions in Gaseous Phase $w Chemistry of Ions in Gaseous Phase $4 070 $a Dryahina $b Kseniya $p UFCH-W $T Ústav fyzikální chemie Jaroslava Heyrovského AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0015750 $4 070 $a Smith $b D. $y GB
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0102948 $i Odd. chemie iontů v plynné fázi $j Dept. of Ions in Gaseous Phase $w Chemistry of Ions in Gaseous Phase $4 070 $a Španěl $b Patrik $p UFCH-W $z K $T Ústav fyzikální chemie Jaroslava Heyrovského AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.