Počet záznamů: 1
Quantification of volatile compounds released by roasted coffee by selected ion flow tube mass spectrometry
SYS 0497671 LBL 01000a^^22220027750^450 005 20240103221045.7 014 $a 85045504646 $2 SCOPUS 014 $a 000430129700008 $2 WOS 017 70
$a 10.1002/rcm.8095 $2 DOI 100 $a 20181206d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng 102 $a GB 200 1-
$a Quantification of volatile compounds released by roasted coffee by selected ion flow tube mass spectrometry 215 $a 12 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0257542 $1 011 $a 0951-4198 $e 1097-0231 $1 200 1 $a Rapid Communications in Mass Spectrometry $v Roč. 32, č. 9 (2018), s. 739-750 $1 210 $c Wiley 608 $a Article 610 $a ptr-tof-ms 610 $a containing heterocyclic-compounds 610 $a principal component analysis 610 $a solid-phase microextraction 610 $a trace gas-analysis 700 -1
$3 cav_un_auth*0108269 $i Odd. chemie iontů v plynné fázi $j Dept. of Ions in Gaseous Phase $w Chemistry of Ions in Gaseous Phase $4 070 $a Dryahina $b Kseniya $p UFCH-W $T Ústav fyzikální chemie Jaroslava Heyrovského AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0015750 $4 070 $a Smith $b D. $y GB 701 -1
$3 cav_un_auth*0102948 $i Odd. chemie iontů v plynné fázi $j Dept. of Ions in Gaseous Phase $w Chemistry of Ions in Gaseous Phase $4 070 $a Španěl $b Patrik $p UFCH-W $z K $T Ústav fyzikální chemie Jaroslava Heyrovského AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1