Počet záznamů: 1  

Relation between the texture and flavor acceptability of fat spreads

  1. 1.
    SYSNO ASEP0319517
    Druh ASEPA - Abstrakt
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    Zařazení RIVNení vybrán druh dokumentu
    NázevRelation between the texture and flavor acceptability of fat spreads
    Překlad názvuZávislosti mezi texturou a přijatelností chuti tukových pomazánek
    Tvůrce(i) Dostálová, J. (CZ)
    Štern, Petr (UH-J)
    Seifert, P. (CZ)
    Panovská, Z. (CZ)
    Pokorný, J. (CZ)
    Zdroj.dok.Oils, fats and lipids in the 3rd millenium. - Athens : Euro Fed Lipid, 2008
    S. 539-539
    Poč.str.1 s.
    AkceEuro Fed Lipid Congress /6./
    Datum konání07.09.2008-10.09.2008
    Místo konáníAthens
    ZeměIT - Itálie
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.IT - Itálie
    Klíč. slovalower energy spreads ; rheological analysis ; sensory analysis
    Vědní obor RIVBK - Mechanika tekutin
    CEPIAA2060404 GA AV ČR - Akademie věd
    CEZAV0Z20600510 - UH-J (2005-2011)
    AnotaceThe texture acceptability was closely correlated with the flavour acceptability irrespective of the real fat content. For the correct formulation of a product it is important that the consumer does not distinguish between the viscosity due to the fat content and that caused by addition of inulin.
    PracovištěÚstav pro hydrodynamiku
    KontaktSoňa Hnilicová, hnilicova@ih.cas.cz, Tel.: 233 109 003
    Rok sběru2009
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.