Počet záznamů: 1  

Relation between the texture and flavor acceptability of fat spreads

  1. SYS0319517
    LBL
      
    01780^^^^^2200325^^^450
    005
      
    20240103191141.4
    100
      
    $a 20090120d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a IT
    200
    1-
    $a Relation between the texture and flavor acceptability of fat spreads
    215
      
    $a 1 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0319516 $1 200 1 $a Oils, fats and lipids in the 3rd millenium $v S. 539-539 $1 210 $a Athens $c Euro Fed Lipid $d 2008
    541
    1-
    $a Závislosti mezi texturou a přijatelností chuti tukových pomazánek $z cze
    610
    0-
    $a lower energy spreads
    610
    0-
    $a rheological analysis
    610
    0-
    $a sensory analysis
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0246672 $a Dostálová $b J. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $p UH-J $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0022963 $a Seifert $b P. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0022429 $a Panovská $b Z. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0015943 $a Pokorný $b J. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.