Počet záznamů: 1
Relation between the texture and flavor acceptability of fat spreads
SYS 0319517 LBL 01780^^^^^2200325^^^450 005 20240103191141.4 100 $a 20090120d m y slo 03 ba 101 0-
$a eng 102 $a IT 200 1-
$a Relation between the texture and flavor acceptability of fat spreads 215 $a 1 s. 463 -1
$1 001 cav_un_epca*0319516 $1 200 1 $a Oils, fats and lipids in the 3rd millenium $v S. 539-539 $1 210 $a Athens $c Euro Fed Lipid $d 2008 541 1-
$a Závislosti mezi texturou a přijatelností chuti tukových pomazánek $z cze 610 0-
$a lower energy spreads 610 0-
$a rheological analysis 610 0-
$a sensory analysis 700 -1
$3 cav_un_auth*0246672 $a Dostálová $b J. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0101523 $a Štern $b Petr $p UH-J $4 070 $T Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i. 701 -1
$3 cav_un_auth*0022963 $a Seifert $b P. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0022429 $a Panovská $b Z. $y CZ $4 070 701 -1
$3 cav_un_auth*0015943 $a Pokorný $b J. $y CZ $4 070
Počet záznamů: 1