Počet záznamů: 1  

Structuring and de-structuring of nanovectors from algal lipids. Part 1: physico-chemical characterization

  1. SYS0563072
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20231122150907.2
    014
      
    $a 85140737134 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 36306696 $2 PUBMED
    014
      
    $a 000877598400001 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.colsurfb.2022.112939 $2 DOI
    100
      
    $a 20221027d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a Structuring and de-structuring of nanovectors from algal lipids. Part 1: physico-chemical characterization
    215
      
    $a 9 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0252506 $1 011 $a 0927-7765 $e 1873-4367 $1 200 1 $a Colloids and Surfaces B-Biointerfaces $v Roč. 220, December (2022) $1 210 $c Elsevier
    610
      
    $a nanocarriers
    610
      
    $a algal lipids
    610
      
    $a structure
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0438952 $a Clemente $b I. $y IT $4 070 $z K
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0438953 $a D´Aria $b F. $y IT $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0438954 $a Giancola $b C. $y IT $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0438955 $a Bonechi $b C. $y IT $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0103186 $a Šlouf $b Miroslav $p UMCH-V $i Polymerní materiály a technologie $j Polymer Materials and Technologies $k MATER $l MATER $w Polymer materials $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0215605 $a Pavlova $b Ewa $p UMCH-V $i Polymerní materiály a technologie $j Polymer Materials and Technologies $k MATER $l MATER $w Polymer materials $y PL $4 070 $T Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0222052 $a Rossi $b C. $y IT $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0438956 $a Ristori $b S. $y IT $4 070
    856
      
    $u https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0927776522006233?via%3Dihub $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.