Počet záznamů: 1  

Comparative growth characterization of frequently used substrains of the model cyanobacterium Synechocystis sp. PCC 6803 under varying culture conditions

  1. SYS0456348
    LBL
      
    03331^^^^^2200349^^^450
    005
      
    20240103211900.5
    014
      
    $a 000381161600037 $2 WOS
    100
      
    $a 20160210d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Comparative growth characterization of frequently used substrains of the model cyanobacterium Synechocystis sp. PCC 6803 under varying culture conditions
    215
      
    $a 157 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0446673 $1 010 $a 978-80-87902-10-3 $1 200 1 $a Global Change: A Complex Challenge : Conference Proceedings $v S. 154-157 $1 205 $a 1st edition $1 210 $a Brno $c Global Change Research Centre, The Czech Academy of Sciences, v. v. i. $d 2015 $1 702 1 $a Urban $b Otmar $4 340 $1 702 1 $a Šprtová $b Mirka $4 340 $1 702 1 $a Klem $b Karel $4 340
    610
    0-
    $a growth characterization
    610
    0-
    $a cyanobacterium Synechocystis
    610
    0-
    $a culture conditions
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0285336 $i Sekce adaptivních a inovačních technik $j Domain of Adaptive and Innovative Techniques $k VS5 $w Environmental Effects on Ecosystems $4 070 $a Zavřel $b Tomáš $p UEK-B $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0328072 $i Sekce adaptivních a inovačních technik $j Domain of Adaptive and Innovative Techniques $k VS5 $4 070 $a Očenášová $b Petra $p UEK-B $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0312178 $4 070 $a Sinětova $b M. A. $y RU
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0261081 $i Sekce adaptivních a inovačních technik $j Domain of Adaptive and Innovative Techniques $k VS5 $w Environmental Effects on Ecosystems $4 070 $a Červený $b Jan $p UEK-B $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.