Počet záznamů: 1  

Proceedings of the 4th Czech-Japan-China Cooperative Symposium on Nanostructure of Advanced Materials and Nanotechnology (CJCS’09)

  1. 1.
    SYSNO ASEP0335300
    Druh ASEPG - Konferenční sborník (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVO - Ostatní
    NázevProceedings of the 4th Czech-Japan-China Cooperative Symposium on Nanostructure of Advanced Materials and Nanotechnology (CJCS’09)
    Tvůrce(i) Pokorná, Zuzana (UPT-D ed.) RID, ORCID, SAI
    Mika, Filip (UPT-D ed.) RID, SAI, ORCID
    Celkový počet autorů2
    Vyd. údajeBrno: ISI AS CR, 2009
    ISBN978-80-254-4535-8
    Poč.str.36 s.
    Poč.výt.60
    AkceCJCS’09 - Czech-Japan-China Cooperative Symposium on Nanostructure of Advanced Materials and Nanotechnology /4./
    Datum konání10.08.2009-14.08.2009
    Místo konáníBrno
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaISI ASCR ; University of Toyama
    Vědní obor RIVJA - Elektronika a optoelektronika, elektrotechnika
    CEZAV0Z20650511 - UPT-D (2005-2011)
    AnotaceISI ASCR in Brno is primarily a methodological institute creating and developing new experimental methods for several areas of physics, chemistry and biomedicine. Among these, methodology of the scanning electron microscopy occupies an important position. One of long time projects concerns microscopy with very slow electrons, much slower than what was for decades, until quite recently, available at the market of microscopes. Demonstration of new instrumental methods needs to have good partners in application areas, willing to enter unknown territories. On this basis, the collaboration between the University of Toyama and ISI in Brno exists and flourishes, producing plenty of common results and success stories.
    PracovištěÚstav přístrojové techniky
    KontaktMartina Šillerová, sillerova@ISIBrno.Cz, Tel.: 541 514 178
    Rok sběru2010
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.