Počet záznamů: 1
Insoluble eggshell matrix proteins - their peptide mapping and partial characterization by capillary electrophoresis and high-performance liquid chromatography
- 1.
SYSNO ASEP 0142475 Druh ASEP J - Článek v odborném periodiku Zařazení RIV J - Článek v odborném periodiku Poddruh J Ostatní články Název Insoluble eggshell matrix proteins - their peptide mapping and partial characterization by capillary electrophoresis and high-performance liquid chromatography Tvůrce(i) Mikšík, Ivan (FGU-C) RID, ORCID, SAI
Charvátová, Jana (FGU-C)
Eckhardt, Adam (FGU-C) RID, ORCID
Deyl, Zdeněk (FGU-C)Zdroj.dok. Electrophoresis. - : Wiley - ISSN 0173-0835
Roč. 24, č. 5 (2003), s. 843-852Poč.str. 10 s. Jazyk dok. eng - angličtina Země vyd. DE - Německo Klíč. slova eggshell matrix protein ; peptide mapping Vědní obor RIV CB - Analytická chemie, separace CEP GA203/02/1467 GA ČR - Grantová agentura ČR GA203/00/D032 GA ČR - Grantová agentura ČR CEZ AV0Z5011922 - FGU-C Anotace Avian eggshell matrix proteins were studied by two analytical approaches. It was concluded that there are at least three different insoluble protein/peptide layers in the avian eggshell. Some of the proteins present are probably glycosylated. Fatty acid content in the insoluble eggshell layers was in the range of 2-4. Porphyrin pigments are dominant in the cuticle layer. Pracoviště Fyziologický ústav Kontakt Lucie Trajhanová, lucie.trajhanova@fgu.cas.cz, Tel.: 241 062 400 Rok sběru 2004
Počet záznamů: 1