Počet záznamů: 1  

Insoluble eggshell matrix proteins - their peptide mapping and partial characterization by capillary electrophoresis and high-performance liquid chromatography

  1. 1.
    SYSNO ASEP0142475
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JOstatní články
    NázevInsoluble eggshell matrix proteins - their peptide mapping and partial characterization by capillary electrophoresis and high-performance liquid chromatography
    Tvůrce(i) Mikšík, Ivan (FGU-C) RID, ORCID, SAI
    Charvátová, Jana (FGU-C)
    Eckhardt, Adam (FGU-C) RID, ORCID
    Deyl, Zdeněk (FGU-C)
    Zdroj.dok.Electrophoresis. - : Wiley - ISSN 0173-0835
    Roč. 24, č. 5 (2003), s. 843-852
    Poč.str.10 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.DE - Německo
    Klíč. slovaeggshell matrix protein ; peptide mapping
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEPGA203/02/1467 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GA203/00/D032 GA ČR - Grantová agentura ČR
    CEZAV0Z5011922 - FGU-C
    AnotaceAvian eggshell matrix proteins were studied by two analytical approaches. It was concluded that there are at least three different insoluble protein/peptide layers in the avian eggshell. Some of the proteins present are probably glycosylated. Fatty acid content in the insoluble eggshell layers was in the range of 2-4. Porphyrin pigments are dominant in the cuticle layer.
    PracovištěFyziologický ústav
    KontaktLucie Trajhanová, lucie.trajhanova@fgu.cas.cz, Tel.: 241 062 400
    Rok sběru2004

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.