Počet záznamů: 1  

Characteristics of Soil Structure and Greenhouse Gas Fluxes on Ten-Year Old Skid Trails with and without Black Alders (Alnus glutinosa (L.) Gaertn.)

  1. SYS0558871
    005
      
    20231122150634.9
    014
      
    $a 85130245241 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000816658800001 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.3390/soilsystems6020043 $2 DOI
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a CH
    200
    1-
    $a Characteristics of Soil Structure and Greenhouse Gas Fluxes on Ten-Year Old Skid Trails with and without Black Alders (Alnus glutinosa (L.) Gaertn.)
    215
      
    $a 12 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0542606 $1 011 $e 2571-8789 $1 200 1 $a Soil Systems $v Roč. 6, č. 2 (2022) $1 205 $a ONLINE $1 210 $c MDPI
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a nitrous-oxide emission
    610
      
    $a forest soils
    610
      
    $a carbon-dioxide
    610
      
    $a compaction
    610
      
    $a methane
    610
      
    $a impact
    610
      
    $a regeneration
    610
      
    $a diffusivity
    610
      
    $a machinery
    610
      
    $a recovery
    610
      
    $a soil compaction
    610
      
    $a soil structure
    610
      
    $a skid trails
    610
      
    $a greenhouse gas fluxes
    610
      
    $a black alder
    610
      
    $a soil recovery
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0412499 $a Warlo $b Hannes $p UEK-B $i Sekce environmentálních účinků na terestrické ekosystémy $j Domain of environmental effects on terrestrial ecosystems $k VS3 $y DE $z K $q Univ Freiburg, Chair Soil Ecol, Bertoldstr 17, D-79085 Freiburg, Germany $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0229381 $a Zimmermann $b S. $y DE
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0021894 $a Lang $b E. $y DE
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0367563 $a Schack-Kirchner $b H. $y DE $z K
    856
      
    $u https://www.mdpi.com/2571-8789/6/2/43 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.