Počet záznamů: 1
Sulfated Phenolic Substances: Preparation and Optimized HPLC Analysis
- 1.
SYSNO 0557995 Název Sulfated Phenolic Substances: Preparation and Optimized HPLC Analysis Tvůrce(i) Petrásková, Lucie (MBU-M) ORCID
Káňová, Kristýna (MBU-M) ORCID
Brodsky, Katerina (MBU-M) ORCID
Hetman, Anastasia (MBU-M)
Petránková, Barbora (MBU-M)
Pelantová, Helena (MBU-M) ORCID, RID
Křen, Vladimír (MBU-M) RID, ORCID
Valentová, Kateřina (MBU-M) RID, ORCIDKorespondující/senior Valentová, Kateřina - Korespondující autor Zdroj.dok. International Journal of Molecular Sciences. Roč. 23, č. 10 (2022). - : MDPI Číslo článku 5743 Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant GA19-00043S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika NU21-02-00135 GA MZd - Ministerstvo zdravotnictví, CZ - Česká republika Institucionální podpora MBU-M - RVO:61388971 Jazyk dok. eng Země vyd. CH Klíč.slova enzymatic sulfation * quercetin * sulfotransferases * silybin * flavonolignans * metabolites * flavonoids * aryl sulfotransferase * Desulfitobacterium hafniense * HPLC analysis * sulfates * flavonoids * polyphenols * phenolic acid Spolupracující instituce Vysoká škola chemicko-technologická (Česká republika)
Univerzita Karlova v Praze, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové (Česká republika)
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta (Česká republika)URL https://www.mdpi.com/1422-0067/23/10/5743 Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0332217
Počet záznamů: 1