Počet záznamů: 1  

Sulfated Phenolic Substances: Preparation and Optimized HPLC Analysis

  1. 1.
    SYSNO0557995
    NázevSulfated Phenolic Substances: Preparation and Optimized HPLC Analysis
    Tvůrce(i) Petrásková, Lucie (MBU-M) ORCID
    Káňová, Kristýna (MBU-M) ORCID
    Brodsky, Katerina (MBU-M) ORCID
    Hetman, Anastasia (MBU-M)
    Petránková, Barbora (MBU-M)
    Pelantová, Helena (MBU-M) ORCID, RID
    Křen, Vladimír (MBU-M) RID, ORCID
    Valentová, Kateřina (MBU-M) RID, ORCID
    Korespondující/seniorValentová, Kateřina - Korespondující autor
    Zdroj.dok. International Journal of Molecular Sciences. Roč. 23, č. 10 (2022). - : MDPI
    Číslo článku5743
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GA19-00043S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    NU21-02-00135 GA MZd - Ministerstvo zdravotnictví, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaMBU-M - RVO:61388971
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.CH
    Klíč.slova enzymatic sulfation * quercetin * sulfotransferases * silybin * flavonolignans * metabolites * flavonoids * aryl sulfotransferase * Desulfitobacterium hafniense * HPLC analysis * sulfates * flavonoids * polyphenols * phenolic acid
    Spolupracující instituce Vysoká škola chemicko-technologická (Česká republika)
    Univerzita Karlova v Praze, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové (Česká republika)
    Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta (Česká republika)
    URLhttps://www.mdpi.com/1422-0067/23/10/5743
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0332217
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.