Počet záznamů: 1  

Separation of regioisomers and enantiomers of triacylglycerols containing branched fatty acids (iso and/or anteiso)

  1. SYS0546762
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103230213.1
    014
      
    $a 85099064420 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 33332630 $2 PUBMED
    014
      
    $a 000605174600001 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1002/elps.202000320 $2 DOI
    100
      
    $a 20211018d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Separation of regioisomers and enantiomers of triacylglycerols containing branched fatty acids (iso and/or anteiso)
    215
      
    $a 12 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256522 $1 011 $a 0173-0835 $e 1522-2683 $1 200 1 $a Electrophoresis $v Roč. 42, č. 17-18 (2021), s. 1832-1843 $1 210 $c Wiley
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a Branched fatty acids
    610
      
    $a Enantiomeric separation
    610
      
    $a Enzymatic hydrolysis
    610
      
    $a rp-hplc/ms-esi+
    610
      
    $a Streptomyces
    610
      
    $a Triacylglycerols
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0229360 $a Palyzová $b Andrea $p MBU-M $i 113 - Laboratoř charakterizace molekulární struktury $j 113 - Laboratory of  Molecular Structure Characterization $y CZ $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104438 $a Cajthaml $b Tomáš $p MBU-M $i 142 - Laboratoř enviromentální biotechnologie $j 142 - Laboratory of Environmental Biotechnology $y CZ $4 070 $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104731 $a Řezanka $b Tomáš $p MBU-M $i 112 - Laboratoř genetiky a metabolismu hub $j 112 - Laboratory of Fungal Genetics and Metabolism $y CZ $4 070 $z K $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $u https://analyticalsciencejournals.onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1002/elps.202000320 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.