Počet záznamů: 1  

Comparing temporally fluctuating SERS signals from samples of porphyrin-bridged silver nanoparticle dimers and small aggregates prepared in the aqueous and in the organic ambient

  1. 1.
    SYSNO ASEP0030616
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevComparing temporally fluctuating SERS signals from samples of porphyrin-bridged silver nanoparticle dimers and small aggregates prepared in the aqueous and in the organic ambient
    Překlad názvuSrovnání časově fluktujících SERS signálů dimerů porfyrinem spojených nanočástic stříbra s malými agregáty, připravenými ve vodním a organickém prostředí
    Tvůrce(i) Vlčková, B. (CZ)
    Moskovits, M. (US)
    Sládková, M. (CZ)
    Pavel, I. (US)
    Šlouf, Miroslav (UMCH-V) RID, ORCID
    Šišková, K. (CZ)
    Zdroj.dok.Proceedings. - Brno : Brno University of Technology, 2005 - ISBN 80-214-3085-0
    Rozsah strans. 342-345
    Poč.str.4 s.
    AkceInternational Conference Nenamat
    Datum konání08.11.2005-10.11.2005
    Místo konáníBrno
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceCST
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaAg nanoparticle dimers ; small Ag nanoparticle aggregates ; SERS signal blinking
    Vědní obor RIVCD - Makromolekulární chemie
    CEPGA203/04/0688 GA ČR - Grantová agentura ČR
    1P05ME790 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    GD203/05/H001 GA ČR - Grantová agentura ČR
    CEZAV0Z40500505 - UMCH-V (2005-2011)
    AnotaceFormation of 5,10,15,20-tetrakis(4-aminophenyl)porphine -bridged dimers and small aggregates of Ag nanoparticles capped by pentylamine and/or citrate was established by SEM and TEM respectively. From both samples, temporally fluctuating SERS signals were obtained.
    PracovištěÚstav makromolekulární chemie
    KontaktEva Čechová, cechova@imc.cas.cz ; Tel.: 296 809 358
    Rok sběru2006
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.