Počet záznamů: 1
A comparative assessment of a piezoelectric biosensor based on a new antifouling nanolayer and cultivation methods: Enhancing S. aureus detection in fresh dairy products
- 1.
SYSNO 0582173 Název A comparative assessment of a piezoelectric biosensor based on a new antifouling nanolayer and cultivation methods: Enhancing S. aureus detection in fresh dairy products Tvůrce(i) Forinová, Michala (FZU-D) ORCID
Seidlová, A. (CZ)
Pilipenco, Alina (FZU-D) ORCID, RID
Lynn, Nicholas Scott (FZU-D) ORCID
Obořilová, R. (CZ)
Farka, Z. (CZ)
Skládal, P. (CZ)
Saláková, A. (CZ)
Spasovová, Monika (FZU-D) ORCID
Houska, Milan (FZU-D) ORCID
Kalhotka, L. (CZ)
Vaisocherová-Lísalová, Hana (FZU-D) ORCIDKorespondující/senior Vaisocherová-Lísalová, Hana - Korespondující autor Zdroj.dok. Current Research in Biotechnology. Roč. 6, Jan. (2023) Číslo článku 100166 Druh dok. Článek v odborném periodiku Grant LQ100101902, CZ - Česká republika GA21-19779S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika Institucionální podpora FZU-D - RVO:68378271 Jazyk dok. eng Země vyd. NL Klíč.slova food safety * biosensor * antifouling coating * quartz crystal microbalance * cultivation-based methods * detection of Staphylococcus aureus dairy products URL https://hdl.handle.net/11104/0350252 Trvalý link https://hdl.handle.net/11104/0350252 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup 0582173.pdf 0 1.9 MB CC licence Vydavatelský postprint povolen
Počet záznamů: 1