Počet záznamů: 1  

A comparative assessment of a piezoelectric biosensor based on a new antifouling nanolayer and cultivation methods: Enhancing S. aureus detection in fresh dairy products

  1. 1.
    SYSNO0582173
    NázevA comparative assessment of a piezoelectric biosensor based on a new antifouling nanolayer and cultivation methods: Enhancing S. aureus detection in fresh dairy products
    Tvůrce(i) Forinová, Michala (FZU-D) ORCID
    Seidlová, A. (CZ)
    Pilipenco, Alina (FZU-D) ORCID, RID
    Lynn, Nicholas Scott (FZU-D) ORCID
    Obořilová, R. (CZ)
    Farka, Z. (CZ)
    Skládal, P. (CZ)
    Saláková, A. (CZ)
    Spasovová, Monika (FZU-D) ORCID
    Houska, Milan (FZU-D) ORCID
    Kalhotka, L. (CZ)
    Vaisocherová-Lísalová, Hana (FZU-D) ORCID
    Korespondující/seniorVaisocherová-Lísalová, Hana - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Current Research in Biotechnology. Roč. 6, Jan. (2023)
    Číslo článku100166
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant LQ100101902, CZ - Česká republika
    GA21-19779S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaFZU-D - RVO:68378271
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova food safety * biosensor * antifouling coating * quartz crystal microbalance * cultivation-based methods * detection of Staphylococcus aureus dairy products
    URLhttps://hdl.handle.net/11104/0350252
    Trvalý linkhttps://hdl.handle.net/11104/0350252
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0582173.pdf01.9 MBCC licenceVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.