Počet záznamů: 1  

Recent Advances in the Detection of Food Toxins Using Mass Spectrometry

  1. 1.
    SYSNO0580587
    NázevRecent Advances in the Detection of Food Toxins Using Mass Spectrometry
    Tvůrce(i) Ahuja, V. (IN)
    Singh, A. (IN)
    Paul, D. (IN)
    Dasgupta, D. (IN)
    Urajová, Petra (MBU-M)
    Gosh, Sounak (MBU-M)
    Sing, Roshami (MBU-M)
    Sahoo, Gobardhan (MBU-M)
    Ewe, Daniela (MBU-M) ORCID
    Saurav, Kumar (MBU-M) ORCID
    Korespondující/seniorSaurav, Kumar - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Chemical Research in Toxicology. Roč. 36, č. 12 (2023), s. 1834-1863
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Institucionální podporaMBU-M - RVO:61388971
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.US
    Klíč.slova solid-phase extraction * okadaic acid * mycotoxin analysis * shellfish toxins * rapid detection * lc-ms/ms * icp-ms * identification * health * ochratoxin
    URLhttps://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.chemrestox.3c00241
    Trvalý linkhttps://hdl.handle.net/11104/0349351
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.