Počet záznamů: 1
Recent Advances in the Detection of Food Toxins Using Mass Spectrometry
- 1.
SYSNO 0580587 Název Recent Advances in the Detection of Food Toxins Using Mass Spectrometry Tvůrce(i) Ahuja, V. (IN)
Singh, A. (IN)
Paul, D. (IN)
Dasgupta, D. (IN)
Urajová, Petra (MBU-M)
Gosh, Sounak (MBU-M)
Sing, Roshami (MBU-M)
Sahoo, Gobardhan (MBU-M)
Ewe, Daniela (MBU-M) ORCID
Saurav, Kumar (MBU-M) ORCIDKorespondující/senior Saurav, Kumar - Korespondující autor Zdroj.dok. Chemical Research in Toxicology. Roč. 36, č. 12 (2023), s. 1834-1863 Druh dok. Článek v odborném periodiku Institucionální podpora MBU-M - RVO:61388971 Jazyk dok. eng Země vyd. US Klíč.slova solid-phase extraction * okadaic acid * mycotoxin analysis * shellfish toxins * rapid detection * lc-ms/ms * icp-ms * identification * health * ochratoxin URL https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.chemrestox.3c00241 Trvalý link https://hdl.handle.net/11104/0349351
Počet záznamů: 1