Počet záznamů: 1  

Možnosti a limity radiouhlíkového datování se zaměřením na netypické archeologické vzorky

  1. 1.
    SYSNO0576487
    NázevMožnosti a limity radiouhlíkového datování se zaměřením na netypické archeologické vzorky
    Překlad názvuCapabilities and limits of radiocarbon dating with a focus on untypical archaeological samples
    Tvůrce(i) Bíšková, Jarmila (UJF-V) [ODZ] ORCID, SAI
    Brychová, Veronika (UJF-V) [ODZ] ORCID, SAI, RID
    Demján, Peter (ARU-G) [OIZAK] SAI, ORCID, RID
    Dreslerová, Dagmar (ARU-G) [OIZAK] RID, SAI, ORCID
    Frank Danielisová, Alžběta (ARU-G) [OPA] ORCID, RID, SAI
    Hošková, Kristýna (UJF-V) [ODZ] ORCID
    John, David (UJF-V) [ODZ] ORCID, RID, SAI
    Koštová, Nikola (ARU-G) [OIZAK] ORCID, RID
    Limburský, Petr (ARU-G) [OAP] RID, SAI, ORCID
    Molnár, M. (HU)
    Moravcová, Alice (ARU-G) [OIZAK] ORCID, RID, SAI
    Pachnerová Brabcová, Kateřina (UJF-V) [ODZ] RID, ORCID, SAI
    Petrová, Markéta (UJF-V) [ODZ] ORCID
    Světlík, Ivo (UJF-V) [ODZ] RID, ORCID, SAI
    Šneberger, Jiří (ARU-G) [OPA] ORCID, RID, SAI
    Tecl, Josef (UJF-V) [OJS]
    Valášek, Vojtěch (UJF-V) [ODZ] ORCID
    Korespondující/seniorBíšková, Jarmila - Korespondující autor
    Zdroj.dok. Archeologické rozhledy. Roč. 75, č. 1 (2023), s. 40-67. - : Archeologický ústav AV ČR, Praha, v. v. i.
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant EF16_019/0000728 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    DH23P03OVV003 GA MK - Ministerstvo kultury
    Institucionální podporaARU-G - RVO:67985912
    Jazyk dok.cze
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova radiocarbon dating * lipids * charred bones * dental calculus * iron * mortar * pollen and phytolith concentrates
    URLhttps://doi.org/10.35686/AR.2023.4
    Trvalý linkhttps://hdl.handle.net/11104/0346121
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0576487.pdf62.1 MBCC licenceVydavatelský postprintpovolen
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.