Počet záznamů: 1  

Study of low temperature thermal resistances and their quality for the better modelling and calculation of cooling

  1. 1.
    SYSNO ASEP0560203
    Druh ASEPO - Ostatní výsledky
    Zařazení RIVO - Ostatní
    NázevStudy of low temperature thermal resistances and their quality for the better modelling and calculation of cooling
    Překlad názvuStudy of low temperature thermal resistances and their quality for the better modelling and calculation of cooling
    Tvůrce(i) Srnka, Aleš (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Urban, Pavel (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Hanzelka, Pavel (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Králík, Tomáš (UPT-D) RID, ORCID, SAI
    Krutil, Vojtěch (UPT-D) ORCID, RID, SAI
    Rok vydání2021
    Jazyk dok.cze - čeština
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovaLN2 temperature ; thermal resistivity
    Vědní obor RIVBJ - Termodynamika
    Obor OECDThermodynamics
    CEPTN01000008 GA TA ČR - Technologická agentura ČR
    Institucionální podporaUPT-D - RVO:68081731
    AnotaceSRNKA, A., URBAN, P., HANZELKA, P., KRÁLÍK, T., KRUTIL, V. Study of low temperature thermal resistances and their quality for the better modelling and calculation of cooling. Brno : Ústav přístrojové techniky AV ČR, 2021. Cílem experimentálního studia nízkoteplotních přechodových odporů je doplnění výpočetního modelu o reálná data. To umožní zhodnotit kvalitu modelu.
    Překlad anotaceSRNKA, A., URBAN, P., HANZELKA, P., KRÁLÍK, T., KRUTIL, V. Study of low temperature thermal resistances and their quality for the better modelling and calculation of cooling. Brno : Ústav přístrojové techniky AV ČR, 2021. The goal of the experimental study of low temperature thermal resistances is addition of real data to the computational model. It enables evaluation of model quality.
    PracovištěÚstav přístrojové techniky
    KontaktMartina Šillerová, sillerova@ISIBrno.Cz, Tel.: 541 514 178
    Rok sběru2023
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.