Počet záznamů: 1
The Use of a Thermal Process to Produce Black Garlic: Differences in the Physicochemical and Sensory Characteristics Using Seven Varieties of Fresh Garlic
- 1.Bedrníček, J. - Laknerová, I. - Lorenc, F. - Moraes, P.P.D. - Jarošová, M. - Samková, E. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Kadlec, J. - Smetana, P.
The Use of a Thermal Process to Produce Black Garlic: Differences in the Physicochemical and Sensory Characteristics Using Seven Varieties of Fresh Garlic.
Foods. Roč. 10, č. 11 (2021), č. článku 2703. E-ISSN 2304-8158
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS III - 90123
Obor OECD: Food and beverages
Impakt faktor: 5.561, rok: 2021
Způsob publikování: Open access
https://www.mdpi.com/2304-8158/10/11/2703
http://hdl.handle.net/11104/0325662
Počet záznamů: 1