Počet záznamů: 1  

The Use of a Thermal Process to Produce Black Garlic: Differences in the Physicochemical and Sensory Characteristics Using Seven Varieties of Fresh Garlic

  1. 1.
    Bedrníček, J. - Laknerová, I. - Lorenc, F. - Moraes, P.P.D. - Jarošová, M. - Samková, E. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Kadlec, J. - Smetana, P.
    The Use of a Thermal Process to Produce Black Garlic: Differences in the Physicochemical and Sensory Characteristics Using Seven Varieties of Fresh Garlic.
    Foods. Roč. 10, č. 11 (2021), č. článku 2703. E-ISSN 2304-8158
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS III - 90123
    Obor OECD: Food and beverages
    Impakt faktor: 5.561, rok: 2021
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2304-8158/10/11/2703
    http://hdl.handle.net/11104/0325662
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.