Počet záznamů: 1  

The Use of a Thermal Process to Produce Black Garlic: Differences in the Physicochemical and Sensory Characteristics Using Seven Varieties of Fresh Garlic

  1. SYS0549731
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103230317.1
    014
      
    $a 85119084668 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000727138100001 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.3390/foods10112703 $2 DOI
    100
      
    $a 20211216d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CH
    200
    1-
    $a The Use of a Thermal Process to Produce Black Garlic: Differences in the Physicochemical and Sensory Characteristics Using Seven Varieties of Fresh Garlic
    215
      
    $a 17 s.
    300
      
    $a Oprava v RIV - doplnění grantu EF16_019/0000797
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0519977 $1 011 $e 2304-8158 $1 200 1 $a Foods $v Roč. 10, č. 11 (2021) $1 205 $a ONLINE $1 210 $c MDPI
    608
      
    $a Article
    610
      
    $a allium-sativum l.
    610
      
    $a antioxidant properties
    610
      
    $a compositional changes
    610
      
    $a bioactive compounds
    610
      
    $a phenolic content
    610
      
    $a identification
    610
      
    $a capacity
    610
      
    $a garlic
    610
      
    $a ageing process
    610
      
    $a antioxidant activity
    610
      
    $a bioactive compounds
    610
      
    $a organoleptic properties
    610
      
    $a <p>HPLC-MS/MS analysis</p>
    610
      
    $a MS analysis
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0382146 $a Bedrníček $b J. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0359574 $a Laknerová $b I. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0372965 $a Lorenc $b F. $y CZ $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0419431 $a Moraes $b P.P.D. $y BR $4 070
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0022186 $a Jarošová $b M. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0304458 $a Samková $b E. $y CZ $4 070 $z K
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0106114 $a Tříska $b Jan $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $y CZ $q CAS, Global Change Res Inst, Brno 60300, Czech Republic, $A 0000-0003-3846-2158 $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0106118 $a Vrchotová $b Naděžda $p UEK-B $i Sekce impaktových studií a fyziologických analýz $j Domain of Impact Studies and Physiological Analyses $q CAS, Global Change Res Inst, Brno 60300, Czech Republic, $T Ústav výzkumu globální změny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0044970 $a Kadlec $b J. $y CZ
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0323702 $a Smetana $b P. $y CZ
    856
      
    $u https://www.mdpi.com/2304-8158/10/11/2703 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.