Počet záznamů: 1  

Current challenges and future perspectives in oral absorption research: An opinion of the UNGAP network

  1. 1.
    SYSNO0543092
    NázevCurrent challenges and future perspectives in oral absorption research: An opinion of the UNGAP network
    Tvůrce(i) Vinarov, Z. (BE)
    Abrahamsson, B. (SE)
    Artursson, P. (SE)
    Batchelor, H. (GB)
    Berben, P. (BE)
    Bernkop-Schnurch, A. (AT)
    Butler, J. (GB)
    Ceulemans, J. (BE)
    Davies, N. (SE)
    Dupont, D. (FR)
    Flaten, G. E. (NO)
    Fotaki, N. (GB)
    Griffin, B. T. (IE)
    Jannin, V. (FR)
    Keemink, J. (BE)
    Kesisoglou, F. (US)
    Koziolek, M. (DE)
    Kuentz, M. (CH)
    Mackie, A. (GB)
    Melendez-Martinez, A. J. (ES)
    McAllister, M. (GB)
    Mullertz, A. (DK)
    O'Driscoll, C. M. (IE)
    Parrott, N. (CH)
    Paszkowska, J. (PL)
    Pávek, P. (CZ)
    Porter, C. J. H. (AU)
    Reppas, C. (GR)
    Stillhart, C. (CH)
    Sugano, K. (JP)
    Toader, E. (RO)
    Valentová, Kateřina (MBU-M) RID, ORCID
    Vertzoni, M. (GR)
    De Wildt, S. N. (NL)
    Wilson, C. G. (GB)
    Augustijns, P. (BE)
    Zdroj.dok. Advanced Drug Delivery Reviews. Roč. 171, APR 2021 (2021), s. 289-331. - : ELSEVIER SCIENCE BV
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant LTC19039 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    LTC18003 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    GA18-00132S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaMBU-M - RVO:61388971
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.NL
    Klíč.slova Specific patient populations * Regional differences * Advanced formulations * Amorphous solid dispersions * Lipid-based formulations * Food-drug interactions * Microbiome * In vitro tools * PBPK modeling
    Spolupracující instituce Univerzita Karlova v Praze (Česká republika)
    URLhttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0169409X21000351?via%3Dihub
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0320380
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.