Počet záznamů: 1  

Towards a more effective and reliable salt crystallization test for porous building materials: state of the art

  1. SYS0488886
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103215913.1
    014
      
    $a 85045126093 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000430791100019 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1617/s11527-018-1180-5 $2 DOI
    100
      
    $a 20180411d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng $d eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a Towards a more effective and reliable salt crystallization test for porous building materials: state of the art
    215
      
    $a 21 s. $c P
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0255664 $1 011 $a 1359-5997 $e 1871-6873 $1 200 1 $a Materials and Structures $v Roč. 51, č. 2 (2018) $1 210 $c Springer
    610
      
    $a literature review
    610
      
    $a salt damage
    610
      
    $a salt crystallization test
    610
      
    $a porous materials
    610
      
    $a RILEM
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0359986 $a Lubelli $b B. $y NL $z K
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0320796 $a Cnudde $b V. $y BE
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0359987 $a Diaz-Goncalves $b T. $y PT
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0359988 $a Franzoni $b E. $y IT
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0286618 $a van Hees $b R. $y NL
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0359989 $a Ioannou $b I. $y CY
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0332321 $a Menéndez $b B. $y FR
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0281264 $a Nunes $b Cristiana Lara $i Oddělení partikulárních látek $j Department of Particular Media $p UTAM-F $w Material Science $y PT $T Ústav teoretické a aplikované mechaniky AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0277221 $a Siedel $b H. $y DE
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0329788 $a Stefanidou $b M. $y GR
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0359990 $a Verges-Belmin $b V. $y FR
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0359991 $a Viles $b H. $y GB
    856
      
    $9 RIV $u https://doi.org/10.1617/s11527-018-1180-5
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.