Počet záznamů: 1  

Experiment E6/0,2 Lateral Passive Pressure – Rotation about the top

  1. 1.
    SYSNO ASEP0388037
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVD - Článek ve sborníku
    NázevExperiment E6/0,2 Lateral Passive Pressure – Rotation about the top
    Tvůrce(i) Koudelka, Petr (UTAM-F) RID, SAI
    Valach, Jaroslav (UTAM-F) SAI, ORCID, RID
    Bryscejn, Jan (UTAM-F) RID, SAI
    Celkový počet autorů3
    Zdroj.dok.Engineering Mechanics 2012. - Prague : ITAM AS CR, v. v. i., 2012 / Náprstek J. ; Fischer C. - ISBN 978-80-86246-40-6
    Rozsah strans. 172-174
    Poč.str.5 s.
    Forma vydáníTištěná - P
    AkceEngineering mechanics 2012 - International conference /18./
    Datum konání14.05.2012-17.05.2012
    Místo konáníSvratka
    ZeměCZ - Česká republika
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovalateral earth pressure ; pressure at rest ; passive pressure ; physical experiments ; mass deformation and slip surfaces ; bi-component pressure sensor
    Vědní obor RIVJM - Inženýrské stavitelství
    Vědní obor RIV – spolupráceÚstav teoretické a aplikované mechaniky - Inženýrské stavitelství
    Institucionální podporaUTAM-F - RVO:68378297
    AnotaceThe paper gives information on a repeated long-term experiment E6/0,2 with lateral pressure at rest and passive pressure during wall rotation about the top towards into tested granular mass. The experiment was successfully finished in the last year 2011 and (together with a previous experiment E5/0,2) it should prove gained results which appear distinct from a theory of EUROCODE 7-1 contemporaneously used. Both experiments monitored and registered both pressure components and mass deformation and displacements into the sandy mas.
    PracovištěÚstav teoretické a aplikované mechaniky
    KontaktKulawiecová Kateřina, kulawiecova@itam.cas.cz, Tel.: 225 443 285
    Rok sběru2013
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.