Počet záznamů: 1  

Flavonoids as Aglycones in Retaining Glycosidase-Catalyzed Reactions: Prospects for Green Chemistry

  1. 1.
    Kotík, Michael - Kulik, Natalia - Valentová, Kateřina
    Flavonoids as Aglycones in Retaining Glycosidase-Catalyzed Reactions: Prospects for Green Chemistry.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 71, č. 41 (2023), s. 14890-14910. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 6.1, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.jafc.3c04389
    https://hdl.handle.net/11104/0347295
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.