Počet záznamů: 1  

Microdomain Protein Nce102 Is a Local Sensor of Plasma Membrane Sphingolipid Balance

  1. SYS0561509
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240402213509.9
    014
      
    $a 35758748 $2 PUBMED
    014
      
    $a 000817793500003 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1128/spectrum.01961-22 $2 DOI
    100
      
    $a 20220923d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a Microdomain Protein Nce102 Is a Local Sensor of Plasma Membrane Sphingolipid Balance
    215
      
    $a 20 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0519942 $1 011 $a 2165-0497 $e 2165-0497 $1 200 1 $a Microbiology Spectrum $v Roč. 10, č. 4 (2022) $1 210 $c American Society for Microbiology
    610
      
    $a plasma membrane
    610
      
    $a microdomain
    610
      
    $a eisosome
    610
      
    $a sphingolipid
    610
      
    $a stress sensor
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0384788 $a Zahumenský $b Jakub $p UEM-P $i Oddělení mikroskopie $j Department of Microscopy $w Department of Functional Organization of Biomembranes $y CZ $T Ústav experimentální medicíny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0436756 $a Fernandes $b C.M. $y US
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0305316 $a Veselá $b Petra $p UEM-P $i Oddělení mikroskopie $j Department of Microscopy $w Department of Functional Organization of Biomembranes $y CZ $T Ústav experimentální medicíny AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0436757 $a Del Poeta $b M. $y US
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0330721 $a Konopka $b J.B. $y US
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0105136 $a Malínský $b Jan $p UEM-P $i Oddělení mikroskopie $j Department of Microscopy $w Department of Functional Organization of Biomembranes $y CZ $z K $T Ústav experimentální medicíny AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $u https://journals.asm.org/doi/10.1128/spectrum.01961-22 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.