Počet záznamů: 1  

Perspective: Gluten-Free Products for Patients with Celiac Disease Should Not Contain Trace Levels

  1. 1.
    SYSNO0486613
    NázevPerspective: Gluten-Free Products for Patients with Celiac Disease Should Not Contain Trace Levels
    Tvůrce(i) Makovický, Peter (UMG-J) [18]
    Makovický, P. (SK)
    Lupan, L. (RO)
    Samasca, G. (RO)
    Sur, G. (RO)
    Freeman, H.J. (CA)
    Zdroj.dok. Advances in Nutrition. Roč. 8, č. 3 (2017), s. 409-411
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Institucionální podporaUMG-J - RVO:68378050
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.US
    Klíč.slova united-states * double-blind * oats * diet * complications * prevalence * children
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0281378
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Advances_in_Nutrition_P_Makovicky_2017.pdf3474.1 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.