Počet záznamů: 1
Perspective: Gluten-Free Products for Patients with Celiac Disease Should Not Contain Trace Levels
- 1.
SYSNO 0486613 Název Perspective: Gluten-Free Products for Patients with Celiac Disease Should Not Contain Trace Levels Tvůrce(i) Makovický, Peter (UMG-J) [18]
Makovický, P. (SK)
Lupan, L. (RO)
Samasca, G. (RO)
Sur, G. (RO)
Freeman, H.J. (CA)Zdroj.dok. Advances in Nutrition. Roč. 8, č. 3 (2017), s. 409-411 Druh dok. Článek v odborném periodiku Institucionální podpora UMG-J - RVO:68378050 Jazyk dok. eng Země vyd. US Klíč.slova united-states * double-blind * oats * diet * complications * prevalence * children Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0281378 Název souboru Staženo Velikost Komentář Verze Přístup Advances_in_Nutrition_P_Makovicky_2017.pdf 3 474.1 KB Vydavatelský postprint vyžádat
Počet záznamů: 1