Počet záznamů: 1  

MOND implications for spectral line profiles of shell galaxies: shell formation history and mass-velocity scaling relations

  1. SYS0445128
    LBL
      
    02268^^^^^2200289^^^450
    005
      
    20240103210225.1
    014
      
    $a 000350249100029 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1051/0004-6361/201424831 $2 DOI
    100
      
    $a 20150626d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a FR
    200
    1-
    $a MOND implications for spectral line profiles of shell galaxies: shell formation history and mass-velocity scaling relations
    215
      
    $a 8 s. $c E
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0256206 $1 011 $a 0004-6361 $e 1432-0746 $1 200 1 $a Astronomy & Astrophysics $v Roč. 575, March (2015), A29/1-A29/8 $1 210 $c EDP Sciences
    610
    0-
    $a galaxies
    610
    0-
    $a gravitation
    610
    0-
    $a kinematics and dynamic
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0299150 $i Oddělení galaxií a planetárních soustav $j Department of Galaxies and Planetary Systems $w Department of Galaxies and Planetary Systems - Team 4 $4 070 $a Bílek $b Michal $p ASU-R $T Astronomický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0100033 $i Oddělení galaxií a planetárních soustav $j Department of Galaxies and Planetary Systems $w Department of Galaxies and Planetary Systems - Team 4 $4 070 $a Jungwiert $b Bruno $p ASU-R $T Astronomický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0279573 $i Oddělení galaxií a planetárních soustav $j Department of Galaxies and Planetary Systems $w Department of Galaxies and Planetary Systems - Team 4 $4 070 $a Ebrová $b Ivana $p ASU-R $T Astronomický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0289082 $i Oddělení galaxií a planetárních soustav $j Department of Galaxies and Planetary Systems $4 070 $a Bartošková $b Kateřina $p ASU-R $T Astronomický ústav AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.