Počet záznamů: 1  

Open-tubular capillary electrochromatography using salophene-lanthanide-Zn2+ complex as stationary phase – separation of peptides

  1. 1.
    SYSNO ASEP0332397
    Druh ASEPA - Abstrakt
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    Zařazení RIVNení vybrán druh dokumentu
    NázevOpen-tubular capillary electrochromatography using salophene-lanthanide-Zn2+ complex as stationary phase – separation of peptides
    Překlad názvuElektrochromatografie v oteřených kapilárách využívající komplex salofen-lanthanid-Zn2+ jako stacionární fázi – separace peptidů
    Tvůrce(i) Sedláková, Pavla (FGU-C) RID
    Lacinová, Kateřina (FGU-C) RID
    Pataridis, Statis (FGU-C)
    Kašička, Václav (UOCHB-X) RID, ORCID
    Eckhardt, Adam (FGU-C) RID, ORCID
    Mikšík, Ivan (FGU-C) RID, ORCID, SAI
    Celkový počet autorů6
    Zdroj.dok.15th Latin American Symposium on Biotechnology, Biomedical, Biopharmaceutical and Industrial Applications of Capillary Electrophoresis and Microchip Technology. - Sevilla : CSIC, 2009
    S. 135-135
    Poč.str.1 s.
    AkceLatin American Symposium on Biotechnology, Biomedical, Biopharmaceutical and Industrial Applications of Capillary Electrophoresis and Microchip Technology /15./
    Datum konání02.10.2009-06.10.2009
    Místo konáníSevilla
    ZeměES - Španělsko
    Typ akceWRD
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.ES - Španělsko
    Klíč. slovapeptides ; open-tubular capillary electrochromatography
    Vědní obor RIVCB - Analytická chemie, separace
    CEPGA203/08/1428 GA ČR - Grantová agentura ČR
    1M0510 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    GA203/09/0675 GA ČR - Grantová agentura ČR
    CEZAV0Z40550506 - UOCHB-X (2005-2011)
    AV0Z50110509 - FGU-C (2005-2011)
    PracovištěÚstav organické chemie a biochemie
    Kontaktasep@uochb.cas.cz ; Kateřina Šperková, Tel.: 232 002 584 ; Jana Procházková, Tel.: 220 183 418
    Rok sběru2010
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.