Počet záznamů: 1  

An updated classification of cyanobacterial orders and families based on phylogenomic and polyphasic analysis

  1. SYS0583949
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240402215328.5
    014
      
    $a 85146128814 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 000914019300001 $2 WOS
    017
    70
    $a 10.1111/jpy.13304 $2 DOI
    100
      
    $a 20240311d m y slo 03 ba
    101
    0-
    $a eng
    102
      
    $a US
    200
    1-
    $a An updated classification of cyanobacterial orders and families based on phylogenomic and polyphasic analysis
    215
      
    $a 40 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0257075 $1 011 $a 0022-3646 $e 1529-8817 $1 200 1 $a Journal of Phycology $v Roč. 59, č. 1 (2023), s. 12-51 $1 210 $c Wiley
    608
      
    $a Review
    610
      
    $a nostoc-like taxa
    610
      
    $a molecular characterization
    610
      
    $a acaryochloris-marina
    610
      
    $a Vampirovibriophyceae
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0069483 $a Strunecký $b O. $y CZ $q Univ South Bohemia Ceske Budejovice, CENAKVA, Inst Aquaculture & Protect Waters, Fac Fisheries & Protect Waters, Sadkach 1780, Ceske Budejovice 37005, Czech Republic,
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0464558 $a Ivanova $b A.P. $y CZ $4 070 $q Univ South Bohemia Ceske Budejovice, CENAKVA, Inst Aquaculture & Protect Waters, Fac Fisheries & Protect Waters, Sadkach 1780, Ceske Budejovice 37005, Czech Republic,
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0308657 $a Mareš $b Jan $p BC-A $o HBU - Mikrobiální ekologie vody $i HBU - Mikrobiální ekologie vody $j Aquatic Microbial Ecology $y CZ $z K $q CAS, Biol Ctr, Inst Hydrobiol, Sadkach 702-7, Ceske Budejovice 37005, Czech Republic, Univ South Bohemia, Fac Sci, Dept Bot, Branisovska 1760, Ceske Budejovice 37005, Czech Republic $T Biologické centrum AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $u https://doi.org/10.1111/jpy.13304 $9 RIV
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.