Počet záznamů: 1  

Invited Response on: The Influence of Low and High-Negative-Pressure Liposuction and Different Harvesting Sites on the Viability and Yield of Adipocytes and Other Nucleated Cells

  1. 1.
    SYSNO ASEP0562688
    Druh ASEPJ - Článek v odborném periodiku
    Zařazení RIVJ - Článek v odborném periodiku
    Poddruh JČlánek ve WOS
    NázevInvited Response on: The Influence of Low and High-Negative-Pressure Liposuction and Different Harvesting Sites on the Viability and Yield of Adipocytes and Other Nucleated Cells
    Tvůrce(i) Molitor, M. (CZ)
    Trávníčková, Martina (FGU-C) RID, ORCID, SAI
    Měšťák, O. (CZ)
    Christodoulou, P. (CZ)
    Sedlář, Antonín (FGU-C) ORCID
    Bačáková, Lucie (FGU-C) RID, ORCID
    Lucchina, S. (CH)
    Zdroj.dok.Aesthetic Plastic Surgery - ISSN 0364-216X
    Roč. 46, Suppl.1 (2022), s. 35-36
    Poč.str.2 s.
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.DE - Německo
    Klíč. slovanegative pressure ; viability ; liposuction ; adipocytes ; nucleated cells
    Obor OECDBiomaterials (as related to medical implants, devices, sensors)
    CEPLQ1604 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    NU20-08-00208 GA MZd - Ministerstvo zdravotnictví
    Způsob publikováníOmezený přístup
    Institucionální podporaFGU-C - RVO:67985823
    UT WOS000684050100004
    EID SCOPUS85112246405
    DOI10.1007/s00266-021-02500-3
    AnotaceAuthor´s response to comments on the main article: “The influence of Low and High-Negative-Pressure Liposuction and Different Harvesting sites on the Viability and Yield of Adipocytes and Other Nucleated Cells” raised by members of the scientific community. In particular, it discusses the methods that have been used to analyze live and dead cells in lipoaspirates after liposuction.
    PracovištěFyziologický ústav
    KontaktLucie Trajhanová, lucie.trajhanova@fgu.cas.cz, Tel.: 241 062 400
    Rok sběru2023
    Elektronická adresahttps://doi.org/10.1007/s00266-021-02500-3
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.