Počet záznamů: 1  

Immunoprotective neo-glycoproteins: Chemoenzymatic synthesis of multivalent glycomimetics for inhibition of cancer-related galectin-3

  1. 1.
    SYSNO0544083
    NázevImmunoprotective neo-glycoproteins: Chemoenzymatic synthesis of multivalent glycomimetics for inhibition of cancer-related galectin-3
    Tvůrce(i) Heine, Viktoria (MBU-M)
    Hovorková, Michaela (MBU-M)
    Vlachová, Miluše (MBU-M) ORCID
    Filipová, Marcela (UMCH-V) [BIOMOL] RID, ORCID
    Bumba, Ladislav (MBU-M) RID, ORCID
    Janoušková, Olga (UMCH-V) [BIOMOL] RID, SAI, ORCID
    Hubálek, Martin (UOCHB-X) [920/92] RID, ORCID
    Cvačka, Josef (UOCHB-X) [920/92] RID, ORCID
    Petrásková, Lucie (MBU-M) ORCID
    Pelantová, Helena (MBU-M) ORCID, RID
    Křen, Vladimír (MBU-M) RID, ORCID
    Elling, L. (DE)
    Bojarová, Pavla (MBU-M) ORCID
    Korespondující/seniorBojarová, Pavla - Korespondující autor
    Zdroj.dok. European Journal of Medicinal Chemistry. Roč. 220, AUG 5 2021 (2021). - : Elsevier
    Číslo článku113500
    Druh dok.Článek v odborném periodiku
    Grant GA20-00215S GA ČR - Grantová agentura ČR, CZ - Česká republika
    LTC19038 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    LTC18041 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    CA16225, XE - země EU
    LM2018133 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, CZ - Česká republika
    DAAD-20-04, CZ - Česká republika, DE - Německo
    Institucionální podporaMBU-M - RVO:61388971 ; UMCH-V - RVO:61389013 ; UOCHB-X - RVO:61388963
    Jazyk dok.eng
    Země vyd.FR
    Klíč.slova Cancer * Galectin-3 * Glycomimetic * Inhibition * Neo-glycoprotein
    Spolupracující instituce Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta (Česká republika)
    URLhttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0223523421003494?via%3Dihub
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0321173
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.