Počet záznamů: 1  

Multiple Analyses Assessment of Properties of Biochar Based on Dry Stabilized Sewage Sludge.

  1. 1.
    SYSNO ASEP0509307
    Druh ASEPC - Konferenční příspěvek (mezinárodní konf.)
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    NázevMultiple Analyses Assessment of Properties of Biochar Based on Dry Stabilized Sewage Sludge.
    Tvůrce(i) Moško, Jaroslav (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Pohořelý, Michael (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Skoblia, S. (CZ)
    Beňo, Z. (CZ)
    Václavková, Šárka (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Šyc, Michal (UCHP-M) RID, SAI, ORCID
    Svoboda, Karel (UCHP-M) RID, ORCID, SAI
    Zdroj.dok.Explore Conference Program. - - : Colorado State University, 2019 - ISBN N
    Poč.str.1 s.
    Forma vydáníOnline - E
    AkceBiochar & Bioenergy 2019
    Datum konání30.06.2019 - 03.07.2019
    Místo konáníFort Collins, CO
    ZeměUS - Spojené státy americké
    Typ akceEUR
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.US - Spojené státy americké
    Klíč. slovasewage sludge ; pyrolysis ; biochar
    Vědní obor RIVJE - Nejaderná energetika, spotřeba a využití energie
    Obor OECDEnergy and fuels
    CEPTH03020119 GA TA ČR - Technologická agentura ČR
    QK1820175 GA MZe - Ministerstvo zemědělství
    Institucionální podporaUCHP-M - RVO:67985858
    AnotaceWe studied the pyrolysis of dry stabilized sewage sludge in a fixed bed reactor at temperatures of 400–800 °C in inert helium atmosphere. The material and energy balances were evaluated and the sludge-chars were analyzed by multiple analytical tools to evaluate their physical and chemical properties. [1, 2] Additional spectroscopy analyses were performed on sludge-chars to prove some hypotheses based on basic characterization and to study suitability of the techniques for studying such materials.
    PracovištěÚstav chemických procesů
    KontaktEva Jirsová, jirsova@icpf.cas.cz, Tel.: 220 390 227
    Rok sběru2020
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.