Počet záznamů: 1  

Galectin-Carbohydrate Interactions in Biomedicine and Biotechnology

  1. 1.
    Laaf, D. - Bojarová, Pavla - Elling, L. - Křen, Vladimír
    Galectin-Carbohydrate Interactions in Biomedicine and Biotechnology.
    Trends in Biotechnology. Roč. 37, č. 4 (2019), s. 402-415. ISSN 0167-7799. E-ISSN 1879-3096
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 14.343, rok: 2019
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0167779918302646?via%3Dihub
    http://hdl.handle.net/11104/0295654
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.