Počet záznamů: 1  

Galectin-Carbohydrate Interactions in Biomedicine and Biotechnology

  1. SYS0503882
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103221919.6
    014
      
    $a 85056159305 $2 SCOPUS
    014
      
    $a 30413271 $2 PUBMED
    014
      
    $a 000461163500008 $2 WOS
    017
      
    $a 10.1016/j.tibtech.2018.10.001 $2 DOI
    100
      
    $a 20190411d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a GB
    200
    1-
    $a Galectin-Carbohydrate Interactions in Biomedicine and Biotechnology
    215
      
    $a 14 s.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0255264 $1 011 $a 0167-7799 $e 1879-3096 $1 200 1 $a Trends in Biotechnology $v Roč. 37, č. 4 (2019), s. 402-415 $1 210 $c Elsevier
    610
      
    $a chemoenzymatic synthesis
    610
      
    $a glycodendrimers
    610
      
    $a glycoproteins
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0292837 $4 070 $a Laaf $b D. $y DE
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0221844 $4 070 $a Bojarová $b Pavla $p MBU-M $i 114 - Laboratoř biotrasformací $j 114 - Laboratory of Biotransformation $w Laboratory of Biotransformation $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0022027 $a Elling $b L. $y DE
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104590 $4 070 $a Křen $b Vladimír $p MBU-M $i 114 - Laboratoř biotrasformací $j 114 - Laboratory of Biotransformation $w Laboratory of Biotransformation $z K $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    856
      
    $9 RIV $u https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0167779918302646?via%3Dihub
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.