Počet záznamů: 1  

Electronic effects at the interface between biomolecules, cells and diamond

  1. 1.
    SYSNO ASEP0501026
    Druh ASEPD - Dizertace
    Zařazení RIVZáznam nebyl označen do RIV
    NázevElectronic effects at the interface between biomolecules, cells and diamond
    Tvůrce(i) Krátká, Marie (FZU-D) RID, ORCID
    Celkový počet autorů1
    Vyd. údajePraha: Matematicko-fyzikální fakulta Univerzity Karlovy, 2018
    Poč.str.191 s.
    Forma vydáníOnline - E
    Jazyk dok.eng - angličtina
    Země vyd.CZ - Česká republika
    Klíč. slovafield-effect transistors ; diamond ; proteins ; cells
    Vědní obor RIVBO - Biofyzika
    Obor OECDBiophysics
    CEPLM2015087 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    GD202/09/H041 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GBP108/12/G108 GA ČR - Grantová agentura ČR
    GAP108/12/0996 GA ČR - Grantová agentura ČR
    KAN400100701 GA AV ČR - Akademie věd
    LC06040 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    LC510 GA MŠMT - Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
    Institucionální podporaFZU-D - RVO:68378271
    AnotaceUnderstanding and control of interactions between biological environment (cells, proteins, tissues, membranes, electrolytes, etc.) and solid-state surfaces is fundamental for biomedical applications such as bio-sensors, bio-electronics, tissue engineering and implant materials as well as for environmental monitoring, security and other fields. Diamond can provide unique combination of semiconducting, chemical, optical, biocompatible and other properties for this purpose. In this thesis we characterize electronic properties of protein-diamond interface by employing a solution-gated field-effect transistor (SGFET) based on hydrogen-terminated diamond, surface of which is exposed to biological media.
    PracovištěFyzikální ústav
    KontaktKristina Potocká, potocka@fzu.cz, Tel.: 220 318 579
    Rok sběru2019
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.