Počet záznamů: 1  

Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky

  1. 1.
    SYSNO0500097
    NázevSoučasný pohled na střevní mikrobiotu a možnosti její manipulace
    Překlad názvu
    Current view of intestinal microbiota and possibilities of manipulation
    Tvůrce(i) Tlaskalová-Hogenová, Helena (MBU-M) RID, ORCID
    Zdroj.dok. Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky. S. 10-15. - Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2018 / Neznámý Neznámý
    ISBN978-80-88019-34-3
    Druh dok.Část monografie, knihy (kapitola)
    Grant StrategieAV21/8, CZ - Česká republika
    Institucionální podporaMBU-M - RVO:61388971
    Jazyk dok.cze
    Země vyd.CZ
    Klíč.slova Intestinal microbiota * probiotics * manipulation of microbiota,
    Trvalý linkhttp://hdl.handle.net/11104/0292243
     
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.