Počet záznamů: 1
Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky
- 1.
SYSNO 0500097 Název Současný pohled na střevní mikrobiotu a možnosti její manipulace Překlad názvu
Current view of intestinal microbiota and possibilities of manipulationTvůrce(i) Tlaskalová-Hogenová, Helena (MBU-M) RID, ORCID Zdroj.dok. Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky. S. 10-15. - Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2018 / Neznámý Neznámý ISBN 978-80-88019-34-3 Druh dok. Část monografie, knihy (kapitola) Grant StrategieAV21/8, CZ - Česká republika Institucionální podpora MBU-M - RVO:61388971 Jazyk dok. cze Země vyd. CZ Klíč.slova Intestinal microbiota * probiotics * manipulation of microbiota, Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0292243
Počet záznamů: 1