Počet záznamů: 1  

Polysaccharides isolated from Lactobacillus casei LOCK0919 probably promote benefits to the host.

  1. SYS0484606
    LBL
      
    01000a^^22220027750^450
    005
      
    20240103215337.2
    017
      
    $2 DOI
    100
      
    $a 20180112d m y slo 03 ba
    101
      
    $a eng
    102
      
    $a NL
    200
    1-
    $a Polysaccharides isolated from Lactobacillus casei LOCK0919 probably promote benefits to the host.
    463
    -1
    $1 001 cav_un_epca*0484603 $1 200 1 $a Abstracts of lectures and posters The 6th Beneficial Microbes Conference $1 210 $a Amsterdam $c Conference secretariat $d 2017
    610
      
    $a Polysaccharides
    610
      
    $a probiotics
    610
      
    $a Lactobacillus casei LOCK0919
    610
      
    $a immunomodulatory properties
    700
    -1
    $3 cav_un_auth*0328515 $i 153 - Laboratoř gnotobiologie $j 153 - Laboratory Gnotobiology $w Laboratory of Gnotobiology $4 070 $a Hermanová $b Petra $p MBU-M $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0225341 $i 153 - Laboratoř gnotobiologie $j 153 - Laboratory Gnotobiology $w Laboratory of Gnotobiology $4 070 $a Schwarzer $b Martin $p MBU-M $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0277790 $a Šrůtková $b Dagmar $i 153 - Laboratoř gnotobiologie $j 153 - Laboratory Gnotobiology $p MBU-M $w Laboratory of Gnotobiology $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104583 $i 153 - Laboratoř gnotobiologie $j 153 - Laboratory Gnotobiology $w Laboratory of Gnotobiology $4 070 $a Kozáková $b Hana $p MBU-M $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0015788 $4 070 $a Cukrowska $b B. $y PL
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0310081 $4 070 $a Górska $b S. $y PL
    701
    -1
    $3 cav_un_auth*0104525 $a Hudcovic $b Tomáš $i 153 - Laboratoř gnotobiologie $j 153 - Laboratory Gnotobiology $p MBU-M $w Laboratory of Gnotobiology $T Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.