Počet záznamů: 1
Effect of algae and bacteria application on nutritional value of selected leafy vegetables
- 1.
SYSNO 0473153 Název Effect of algae and bacteria application on nutritional value of selected leafy vegetables Tvůrce(i) Kopta, T. (CZ)
Pokluda, R. (CZ)
Maršálek, Blahoslav (BU-J) ORCID, SAIZdroj.dok. XXIX International Horticultural Congress on Horticulture: Sustaining Lives, Livelihoods and Landscapes (IHC2014): International Symposium on High Value Vegetables, Root and Tuber Crops, and Edible Fungi Production, Supply and Demands. S. 47-52. - Brisbane : International Society for Horticultural Science, 2016 / Birch C. J. ; Searle B. ; Heuvelink E. Konference XXIX International Horticultural Congress on Horticulture: Sustaining Lives, Livelihoods and Landscapes (IHC2014): International Symposium on High Value Vegetables, Root and Tuber Crops, and Edible Fungi Production, Supply and Demands, 17.08.2014 - 22.08.2014, Brisbane Druh dok. Konferenční příspěvek (zahraniční konf.) Institucionální podpora BU-J - RVO:67985939 Jazyk dok. eng Země vyd. AU Klíč.slova iceberg lettuce * additives * heavy metals Spolupracující instituce Mendelova univerzita v Brně, Zemědělská fakulta (Česká republika) Trvalý link http://hdl.handle.net/11104/0270321
Počet záznamů: 1